EXPLORE THE BEAUTY OF LIFE WITH US.

Amsterdam, jullie zijn ons dierbaar. We zijn blij dat we de tweede Paper & Tea winkel in Amsterdam kunnen openen. Ook in onze nieuwe winkel wacht een wereld van plezier en ontspanning op je.

Als je een PAPER & TEA winkel binnenstapt, word je omarmd door de pure creativiteit van onze wereld van producten. Premium theeën van over de hele wereld worden kleurrijk gepresenteerd. Papier dat hunkert naar jouw handschrift. Accessoires voor op reis en thuis. Bundels en cadeau-sets, persoonlijke favorieten van ons, bewust gecombineerd om een glimlach op het gezicht van je geliefden te toveren. Aan de theebar, een plek om tijd door te brengen met vrienden, krijg je koude en warme thee geserveerd. Kom langs en sluit je aan bij het PAPER & TEA-universum.

Ontdek PAPER & Tea.

JE CADEAU WACHT OP JE

Download deze bon en trakteer jezelf op 15% korting op je eerste aankoop in onze winkel in Amsterdam. Of je nu een thee mee naar huis wilt nemen voor jezelf of als cadeau, of je nu wilt genieten van een romige matcha of een speciale thee zeldzaamheid aan onze thee bar - kom langs met deze bon en vier de opening met ons.

>> KORTING ONTVANGEN

A PLACE OF INSPIRATION

Kom langs en ervaar zelf wat het betekent om deel uit te maken van onze gemeenschap. Vanaf 11.04. zijn we er voor je. We kijken uit naar je bezoek!

PAPER & TEA Amsterdam
Utrechtstraat 36
1017 VP Amsterdam

THAT’S MY CUP OF TEA

Bij PAPER & TEA creëren we ruimten die openstaan voor iedereen, die de gemeenschap vieren, waar iedereen wordt uitgenodigd om ideeën te delen en de schoonheid van het leven te ontdekken.

WHAT AWAITS YOU


Nieuwsgierig naar wat je in onze winkel kunt ontdekken? Van inspirerende cadeaus tot hoogwaardige matcha's, wij bieden alles wat je hartje begeert. Snuffel rond, probeer onze duurzame theechocolaatjes en ontdek artistieke mastermelanges. Hier vind je theesoorten en geschenksets waar onze klanten dol op zijn.

Onze best verkopende PAPER & TEA Origins en theemelanges - netjes verzameld op één pagina voor een snel overzicht.

ONE PLANT. ENDLESS POSSIBILITIES.